βάφτιση

Από τις πιο όμορφες στιγμές που σηματοδοτούν μια οικογένεια είναι η βάπτιση του παιδιού τους!

Η αγάπη σας για το παιδί σας και το πως έχετε ονειρευτεί αυτή την ανεπανάληπτη εικόνα της βάπτισής του μας καθοδηγεί στο να δημιουργήσουμε αποκλειστικά για σας ότι πιο μοναδικό θα την περιβάλλει!

Επιλέγουμε να κάνουμε μαζί μια θεματοποιημένη βάπτιση ή εμπνεόμαστε από χρώματα υλικά και λουλούδια που ταιριάζουν σε σας και στο παιδί σας!

Επίσης αν δεν έχετε ήδη καταλήξει , αναζητούμε μαζί το μέρος που θα φιλοξενήσει τη βάπτιση του παιδιού σας, ανάλογα με τις ανάγκες καιτις επιθυμίες σας.

Με σεβασμό στην ομορφιά μια τόσο ιδιαίτερης στιγμής ,είμαστε κοντά σας για να εκπληρώσουμε μαζί το αισθητικό αποτέλεσμα που της αρμόζει!

best of our work

Η Happy Box Athens ιδρύθηκε από την Αγγελική Κερασιώτη και είναι μια ομάδα με εμπειρία σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γάμων και εκδηλώσεων καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερο θελουμε να είμαστε αντάξιοι των απαιτήσεων σας στην οργάνωση τους ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσει ολόκληρη τη διαδικασία της εκδήλωσής σας. Καθώς τα σημερινά ζευγάρια είναι πολυάσχολα, δημιουργείται η ανάγκη να έχουν δίπλα τους μια ομάδα διοργανωτών γάμου ικανών να χτίσουν, να οργανώσουν, να κατευθύνουν και να συνδέσουν μεταξύ τους όλα τα κομμάτια του γαμήλιου παζλ. Κατανοούμε επίσης πως υπάρχουν πολλές άγραφες, πολιτισμικές πλευρές στην οργάνωση ενός γάμου και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ως διοργανώτρια γάμων, η Αγγελική θα ζωντανέψει το μοναδικό όραμα που έχετε για την εκδήλωση σας. Ο επαγγελματισμός της και το αληθινό της πάθος για αυτό που κάνει, εγγυώνται ένας άψογο αποτέλεσμα και υπηρεσίες που θα βρείτε μια φορά μόνο στη ζωή σας.

Για τη Happyboxathens είστε ο καλλιτέχνης της στιγμής σας!

Ανακαλύψτε ξεχωριστές ιστορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το δικό σας μοναδικό event!

#happyboxathens

s o c i a l

CONTACT ICONS 300X300PX-01
CONTACT ICONS 300X300PX-02
CONTACT ICONS 300X300PX-03
CONTACT ICONS 300X300PX-04
SCROLL-01