Γάμος

Ο γάμος ενός ζευγαριού μπορεί να χαρακτηριστεί ως η μέγιστη στιγμή επικύρωσης της αγάπης του.

Στη Happy Box Athens στόχος μας είναι να κάνουμε αυτή τη στιγμή την ωραιότερη ανάμνηση της ζωής του ζευγαριού!

Ξεκινώντας με την απόλυτα καλή επικοινωνία μας με το ζευγάρι, δημιουργούμε μια σχέση που θα μας οδηγήσει στο ζωτικό μέρος της διαδικασίας οργάνωσης αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής!

Συνεχίζουμε με την επιλογή του πιο ιδανικού σημείου για την πραγματοποίηση του , δίνοντας σας την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε ξενοδοχεία στην αθηναϊκή Ριβιέρα ή στα νησιά μας όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη που αποτελούν ονειρικούς προορισμούς όχι μόνο για ζευγάρια από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό…

Ή ακόμα να επιλέξετε ανάμεσα σε κτήματα που συντηρούν το φυσικό τοπίο ή Ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με υπέροχη θέα και εξαιρετικές παροχές!

Το πως έχετε φανταστεί το μοναδικό αυτό γεγονός της ζωής σας γίνεται για μας ο καμβάς της δουλειάς μας.

Δημιουργούμε όλες τις πινελιές για το τέλειο αποτέλεσμα, από το προσκλητήριο έως τη κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης!

Άλλωστε για μας ο γάμος σας είναι μια ακόμα μορφή τέχνης μέσα από την οποία εκφράζουμε την απόλυτη αισθητική σας!

Διάσημα νησιά γάμου

Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος, Κέρκυρα, Λέσβος, Κρήτη, Μήλος, Ύδρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6000 νησιά!

Νησιά του Αργοσαρωνικού, στον Σαρωνικό κόλπο κοντά στην Αθήνα (Πόρος, Ύδρα μερικά από τα νησιά).

Οι Κυκλάδες, ένα μεγάλο και πυκνό σύστημα νησιών που καταλαμβάνει το κεντρικό τμήμα του Αιγαίου (μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη και η Μύκονος).

Νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος κ.α), μια αραιή συστάδα νησιών κοντά στη δυτική ακτή της Τουρκίας

Δωδεκάνησα (η Ρόδος είναι διάσημη), μια επίσης αραιή συστάδα νησιών στα νοτιοανατολικά της Κρήτης και στα δυτικά της Τουρκίας

Σποράδες, μια μικρή σφιχτή ομάδα στα ανοικτά των ακτών της Εύβοιας (Σκόπελος, Σκιάθος)

Ιόνια νησιά, το σπίτι του Οδυσσεα που βρίσκεται κυρίως στα δυτικά της ηπειρωτικής χώρας στο Ιόνιο Πέλαγος (Κέρκυρα, Ιθάκη, Κεφαλονιά).

Η Κρήτη με τα γύρω νησάκια και την Εύβοια είναι παραδοσιακά αποκλεισμένα από αυτήν την ομάδα.

Υπάρχει επίσης ένα άλλο νησί, που για τους ντόπιους δεν αποτελεί νησί αλλά μέρος της ηπειρωτικής χώρας, η Πελοπόννησος, με το πολύ διάσημο θέρετρο Costa Navarino.

Γάμος στο Costa Navarino

Ένα απο τα σημαντικότερα πράγματα που οφείλουμε οι επαγγελματίες του γάμου ,είναι να διατηρήσουμε το τοπίο της Ελλάδος μας , με τα παραδοσιακά στοιχεία που έχουμε κληρονομήσει και να τα παρουσιάζουμε ως τη τέλεια σκηνή γάμου . Στο wedding video teaser που ακολουθεί απολαύστε όλο τον γαμήλιο σχεδιασμό και οργάνωση της @happyboxathens πλαισιωμένη απο τον μοναδικό προορισμό της @costanavarino και μια άκρως καταξιωμένη ομάδα συνεργατών τους οποίους ευχαριστώ πολύ !

best of our work

Η Happy Box Athens ιδρύθηκε από την Αγγελική Κερασιώτη και είναι μια ομάδα με εμπειρία σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γάμων και εκδηλώσεων καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερο θελουμε να είμαστε αντάξιοι των απαιτήσεων σας στην οργάνωση τους ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσει ολόκληρη τη διαδικασία της εκδήλωσής σας. Καθώς τα σημερινά ζευγάρια είναι πολυάσχολα, δημιουργείται η ανάγκη να έχουν δίπλα τους μια ομάδα διοργανωτών γάμου ικανών να χτίσουν, να οργανώσουν, να κατευθύνουν και να συνδέσουν μεταξύ τους όλα τα κομμάτια του γαμήλιου παζλ. Κατανοούμε επίσης πως υπάρχουν πολλές άγραφες, πολιτισμικές πλευρές στην οργάνωση ενός γάμου και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ως διοργανώτρια γάμων, η Αγγελική θα ζωντανέψει το μοναδικό όραμα που έχετε για την εκδήλωση σας. Ο επαγγελματισμός της και το αληθινό της πάθος για αυτό που κάνει, εγγυώνται ένας άψογο αποτέλεσμα και υπηρεσίες που θα βρείτε μια φορά μόνο στη ζωή σας.

Για τη Happyboxathens είστε ο καλλιτέχνης της στιγμής σας!

Ανακαλύψτε ξεχωριστές ιστορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το δικό σας μοναδικό event!

#happyboxathens

s o c i a l

CONTACT ICONS 300X300PX-01
CONTACT ICONS 300X300PX-02
CONTACT ICONS 300X300PX-03
CONTACT ICONS 300X300PX-04
SCROLL-01