πρόταση γάμου

Πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η πρότασή σας θα είναι ρομαντική, μοναδική και αξέχαστη; Αυτή είναι μια ερώτηση που θέτουμε σε όλα τα ζευγάρια μας.

Η Happyboxathens προσφέρει ένα πακέτο σχεδιασμού προτάσεων γάμου και ειδικεύεται στην οργάνωση της πιο αξέχαστης και μαγευτικής ημέρας για να κάνετε την μεγάλη ερώτηση. Εξάλλου η ιστορία της πρότασης σας θα διηγείται για πάντα στα μέλη της οικογένειας, σε φίλους, αγνώστους και στους μελλοντικούς σας απογόνους…

Έχουμε εξερευνήσει σε μεγάλο βάθος τα πιο ρομαντικά σημεία για να κάνουμε αυτή τη μέρα μαγική.

Μια πρόταση γάμου πάνω σε γιοτ, ενα ρομαντικό σημείο με εκπληκτική θέα που κόβει την ανάσα, όπως τα νησιά μας, πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική… Είτε θέλετε κάτι μικρό και ρομαντικό είτε κάτι λαμπερό και θεαματικό, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Το «Θα με παντρευτείς;» δεν θα είναι ποτέ πιο ξεχωριστό.

best of our work

Η Happy Box Athens ιδρύθηκε από την Αγγελική Κερασιώτη και είναι μια ομάδα με εμπειρία σε πολλούς διαφορετικούς τύπους γάμων και εκδηλώσεων καθώς κάθε χρόνο όλο και περισσότερο θελουμε να είμαστε αντάξιοι των απαιτήσεων σας στην οργάνωση τους ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να οργανώσει ολόκληρη τη διαδικασία της εκδήλωσής σας. Καθώς τα σημερινά ζευγάρια είναι πολυάσχολα, δημιουργείται η ανάγκη να έχουν δίπλα τους μια ομάδα διοργανωτών γάμου ικανών να χτίσουν, να οργανώσουν, να κατευθύνουν και να συνδέσουν μεταξύ τους όλα τα κομμάτια του γαμήλιου παζλ. Κατανοούμε επίσης πως υπάρχουν πολλές άγραφες, πολιτισμικές πλευρές στην οργάνωση ενός γάμου και είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ως διοργανώτρια γάμων, η Αγγελική θα ζωντανέψει το μοναδικό όραμα που έχετε για την εκδήλωση σας. Ο επαγγελματισμός της και το αληθινό της πάθος για αυτό που κάνει, εγγυώνται ένας άψογο αποτέλεσμα και υπηρεσίες που θα βρείτε μια φορά μόνο στη ζωή σας.

Για τη Happyboxathens είστε ο καλλιτέχνης της στιγμής σας!

Ανακαλύψτε ξεχωριστές ιστορίες και επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε το δικό σας μοναδικό event!

#happyboxathens

s o c i a l

CONTACT ICONS 300X300PX-01
CONTACT ICONS 300X300PX-02
CONTACT ICONS 300X300PX-03
CONTACT ICONS 300X300PX-04
SCROLL-01